YOGA VOOR BEDRIJVEN

Image

Image Image Image Image

Steeds meer organisaties worden zich ervan bewust dat vitale en gemotiveerde medewerkers productiever en meer betrokken zijn bij een organisatie. Bedrijven kunnen zich onderscheiden door goede arbeidsvoorwaarden aan te bieden, maar ook een aantrekkelijke werkcultuur kan een pluspunt zijn voor (nieuwe) werknemers. Veel medewerkers vinden het steeds belangrijker worden om zelf het werk te kunnen indelen waar en wanneer zij willen. Dit gaat gepaard met een bepaalde vrijheid, discipline en prestatie. Een juiste balans hierin vinden is niet altijd even makkelijk en er zijn nog genoeg medewerkers die een hoge druk ervaren door al deze zaken met elkaar te combineren.

Als voormalig Human Resource professional, weet ik als geen ander hoe belangrijk gezonde, blije, vitale, stressvrije medewerkers zijn. Macka Yoga biedt daarom op maat gemaakte programma's, waarin o.a. bedrijfsyoga, vitaliteit, werk- en privé balans en productieve en betrokken medewerkers een onderdeel van het programma kunnen zijn.

Het is algemeen bekend dat je lichaam positief reageert op yoga, en bijvoorbeeld flexibeler wordt. Maar yoga kan zoveel meer doen voor de mens. Yoga zorgt voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Wanneer je met regelmaat yoga beoefent zal je gaan ervaren dat je meer ontspannen bent, alerter wordt, je je energieker gaat voelen en minder stress zal ervaren of leert beter met stress om te gaan. In de cijfers zult u terugzien dat uw ziekteverzuim omlaag zal gaan, medewerkers zullen zich sneller verbinden met uw organisatie en productiever worden.

In overleg bepalen we het programma wat het beste bij uw bedrijf past. Afhankelijk van de ervaring van de groep zal er gekeken worden welke vorm van yoga het beste past. Het volledige programma of de lessen kunnen plaatsvinden binnen het bedrijf of een extern gekozen locatie. De prijs is afhankelijk van het programma en het aantal deelnemers.

Ook kunt u er voor kiezen om een éénmalige yogales aan te bieden aan uw medewerkers, bijvoorbeeld als onderdeel van een congres, vergadering of personeelsuitje. Yoga maakt verbinding, verhoogd het concentratievermogen en kan het lichaam weer een boost geven. Alle benodigde attributen zoals yogamatten zullen vanuit Macka Yoga verzorgd worden. Macka Yoga is actief in de omgeving van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland.

Wist u dat?
Onder de werkkostenregeling (WKR) kan uw bedrijf tot 1,2% van de fiscale loonsom besteden aan yoga.

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem Contact Op