Image

RETREATS

Een Yoga & Coaching retreat met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ben jij wel eens uit balans? Pieker je vaker dan je wil? Voel je je regelmatig gespannen?

Mogelijk is deze Yoga & Coaching retreat ook iets voor jou! Je gaat concreet ervaren hoe het is om meer in contact met jezelf te zijn. We pakken je belemmerende overtuigingen aan zodat je steeds meer bij de kern komt. Hierdoor kan je meer gaan leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Je leert zowel je fysieke lichaam als je mentale lichaam beter kennen. Zo ontdek je meer en meer je eigen kracht. Niet meer leven vanuit angst en ego maar vanuit vertrouwen en (zelf)liefde.

Alle yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen en er is voldoende ruimte om eventuele fysieke of mentale uitdagingen te bespreken, zodat dit kan worden meegenomen tijdens de lessen.

Tijdens de 3-daagse retreat zullen er naast yoga ook andere activiteiten plaatsvinden zoals een stiltewandeling, intuïtief schrijven en er zijn mogelijkheden tot persoonlijke coaching. De activiteiten staan in het teken van de balans tussen body-mind-soul. Uiteraard is er in het programma genoeg ruimte voor eigen invulling en tijd met jezelf.

De retreat wordt verzorgd in samenwerking met Mirjam Amoraal van BMS-Coaching. Zij is naast BMS Coach ook een goede vriendin.

Image

PRAKTISCHE INFORMATIE

De retreat vindt plaats op een fantastische plek in Westelbeers (NB) helemaal in de natuur. Vanuit daar loop je zo het bos in en zijn er mooie fietsroutes. Op deze bijzondere plek heerst er een rustige, ontspannen en open sfeer. De COVID-19 maatregelen worden in acht genomen. Daarom is er voor het weekend in februari 2021 plek voor 10 personen waardoor er voldoende ruimte is voor elkaar en persoonlijke aandacht.

Indien de regering de maatregelen m.b.t. Covid-19 zo aanpast dat de retreat op de geplande datum niet kan plaatsvinden wordt dit met elke deelnemer besproken en gekeken naar de mogelijkheden om het te verplaatsen.

Image

DATA & PRIJZEN

Yoga & Coaching Retreat

25 - 27 februari 2022

EUR 610,- inclusief 21% BTW

Image

VOOR MENSEN

Die een betere balans willen tussen body-mind-soul

Die meer willen leven vanuit hun hart

Die van yoga en persoonlijke ontwikkeling houden

Die er even tussenuit willen en daarbij terug willen gaan naar de kern van hun bestaan

Die meer regie willen hebben over hun leven

Die na een stressvolle periode willen ontspannen en opladen

Die zin hebben om in een gezellig en ontspannen setting yoga te ontdekken of juist hun yoga niveau verder willen ontwikkelen

ImageImage

INCLUSIEF

De retreats starten op vrijdag vanaf 16.00 uur en worden op zondag rond 16.30 uur afgesloten. 1-persoonskamer met eigen badkamer. In overleg is het mogelijk om extra nachten bij te boeken. Alle maaltijden, tussendoortjes en het drinken zijn inclusief. Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig en bij de prijs in begrepen.

Image

CONTACT

Via het contactformulier kan je eventuele vragen stellen en je aanmelden. Na het aanmelden zal er contact met je worden opgenomen voor een kort telefonisch kennismakingsgesprek.